Om oss

Vi är en passionerad grupp racingentusiaster som brinner för adrenalinfylld racing, tävlingsupplevelser och allt som har med bilar att göra. Hos Kilander Racing strävar vi efter att skapa en plattform där motorsportentusiaster kan samlas för att dela sina gemensamma intressen och uppleva spänningen i racingvärlden.

Möt teamet bakom Kilander Racing:

  1. Erik Johansson – Grundare och Racingentusiast: Erik är själva motorn som driver Kilander Racing framåt. Med en passion för bilar och motorsport sedan barnsben har han alltid haft ett brinnande intresse för att utforska racingvärlden. Genom att förena sin tekniska expertis och kärlek till racing har Erik strävat efter att skapa en unik plattform som samlar racingentusiaster från hela världen.
  2. Emma Andersson – Tävlingskoordinator och Eventmästare: Emma är hjärtat av Kilander Racing och har en näsa för att organisera tävlingar och evenemang. Med erfarenhet av att delta i motorsportevenemang och tävlingar runt om i landet, vet hon vad som krävs för att skapa minnesvärda och välstrukturerade racingtävlingar. Hennes entusiasm och omtanke om racinggemenskapen gör henne till en ovärderlig tillgång för teamet.
  3. Alexander Nilsson – Teknikexpert och Bilentusiast: Som bilentusiast och tekniknörd har Alexander en osviklig passion för allt som har fyra hjul och motor. Hans tekniska expertis och insiktsfulla förståelse för bilar gör honom till vår go-to-person när det gäller att utforska de senaste racingtrenderna och teknologiska framstegen inom motorsportvärlden. Med Alexander vid rodret kan vi vara säkra på att Kilander Racing alltid är i framkant när det gäller racing och bilar.

Tillsammans arbetar vi hårt för att erbjuda en engagerande och informativ plattform där racingfans och bilentusiaster kan dela sina erfarenheter, ta del av spännande racingtävlingar och upptäcka det senaste inom racingvärlden. Oavsett om du är en erfaren förare eller en nybörjare som vill upptäcka den spännande världen av racing, så är Kilander Racing din destination för allt som rör motorsport och bilar. Välkommen till vårt racinggemenskap!